Start pagina · Wie ben ik. · Charoiet · Mijn hobby's · Patronen · Freebees · Uw projecten · Logboek · Voorwaarden · Gastenboek · Contact · Links · English

Mijn hobby's

Kaarten maken
Knutselen in huis
Knutselen met papier
Naaien en borduren
Schminken
Tekenen /schilderen

Tekenen /schilderen

acryl
aquarel
houtskool
kleurpotlood
olieverf
pastelkrijt
pen
potlood
wandschildering

 

 

Tekenen en schilderen.

 

 

Op de volgende pagina's laat ik een aantal van mijn werken zien die in de loop der jaren door mij zijn gemaakt.

 

Ik kan mij niet herinneren wanneer ik niet heb getekend of geschilderd. Al op héél jonge leeftijd ben ik begonnen met tekenen. Het waren eerst tekeningen die ik had nagetekend. Later ging ik rozen tekenen. Nog later ging ik mensen tekenen.

 

Toen ging ik proberen om portret tekeningen te maken. Ik kan mij van een keer herinneren dat ik op de M.A.V.O zat. Ik kreeg tekenles. Wij moesten iets uit ons hoofd tekenen. Daar ik alles lees wat los en vast is kreeg ik natuurlijk ook heel veel plaatjes en foto's onder ogen.

 

Zo had ik dus die bewuste dag net daarvoor een verhaal gelezen over Egypte. Daar werd een verhaal verteld over Toetanchamon. Toetanchamon was een farao van de 18e Dynastie van het Oude Egypte. Daar stond een foto van een beeld van deze farao. Ik vond het zo'n mooi plaatje dat ik het toen heb getekend.

 

De leraar die de tekening onder ogen kreeg dacht dat ik het had nagetekend en moest daarom voor straf nablijven. Dat nablijven hield voor mij in (kreeg ik toen te horen) dat ik nogmaals onder zijn ogen dezelfde tekening moest maken.

 

Je zult wel begrijpen dat ik vreemd moet hebben gekeken. Dat was voor mij toch helemaal geen straf! Uiteindelijk leek de tekening zo erg op de vorige dat de leraar mij verbaasd en ongelovig aankeek en mij wel moest geloven. Hij had er nu met zijn neus bovenop gestaan en had gezien dat ik niets had nagetekend. Voortaan geloofde hij mij.

 

Ik moet er nog steeds aan denken. Ik vond het zo grappig!

 

Ik teken nog steeds af en toe wanneer ik daar zin en de tijd voor heb. Soms word ik gevraagd om iemand na te tekenen. Als ik een klik voel dan maak ik de tekening. Dat vertel ik de mensen dan ook altijd van te voren. Gelukkig hebben ze daar altijd vrede mee gehad.

 

Wanneer er tussen mijn werken iets staat waar u misschien in bent geïnteresserd kunt u altijd contact met mij opnemen.

 

Veel plezier bij het bekijken van mijn werken.

 

 

 

 

Copyright Permissions And All Rights Reserved By CHAROIET.NL © 2007