Start pagina · Wie ben ik. · Charoiet · Mijn hobby's · Patronen · Freebees · Uw projecten · Logboek · Voorwaarden · Gastenboek · Contact · Links · English

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallo,

 

 

 

Mijn naam is Marrie en woon in het westen van Nederland. Ik ben op 27 april 1955 geboren. Ik ben getrouwd met een schat van een man en heb 3 lieve kinderen (twee zoons en één dochter) waarvan de twee oudste al uit huis zijn. De jongste (een zoon) blijft gelukkig nog een paar jaar bij ons. Hij is op dit moment bezig met een opleiding ICT.

 

Zo ongeveer in 2000 is mijn passie voor het borduren op de machine begonnen.
Ik had ooit zo’n machine op de huishoudbeurs zien staan en wilde het graag kopen. Maar o jee….. wat waren ze duur! Na lang sparen kon ik dan eindelijk mijn 1e Brother 3100 kopen. Gelijk het programma PE-Design 4.0 erbij natuurlijk.

 

Veel geoefend, cursussen gevolgd en héél véél zelf uitproberen. Ook heb ik veel geleerd van enkele borduurgroepen op internet. Één in het bijzonder. De groep van Computerborduren. Dat is een mailgroep voor borduurmachinefanaten. Je moet je dan wel eerst even inschrijven bij Yahoo. Je hebt namelijk wel een Yahoo ID nodig.

 

Maar na 3 jaar wilde ik wel een betere borduurmachine. Ik wilde verder en nog meer kunnen doen. Dus weer sparen. In december 2004 heb ik eindelijk de Brother 4100D met inruil van mijn vorige machine kunnen kopen.. Deze machine kan al heel wat meer. Het PE-Design programma heb ik geüpdatet naar 6.0.

 

Ik heb ondertussen al veel patronen gemaakt. Sommige heb ik geborduurd op cadeaus voor familie of kennissen. Mijn familie vond het toen tijd worden om een site te gaan maken.

 

Dus hier is dan eindelijk het eerste ontwerp van mijn site.

 

 

 

Mijn hobby’s zijn:

 

·    Schilderen
·    Tekenen
·    Kleding naaien
·    Met papier allerlei figuren en gebouwen in elkaar zetten
·    Met fotoprogramma’s foto’s bewerken
·    Kaarten op de computer ontwerpen
·    Tuinieren
.    Glas graveren
.    Lezen

 

En zo nog véél meer. Eigenlijk te veel om op te noemen.

 

 

En natúúrlijk  borduren op de borduurmachine én borduurpatronen maken!

 

 

 

 

 

 

       

Copyright Permissions And All Rights Reserved By CHAROIET.NL © 2007